Over ons

Hassink Drukkers is een van oorsprong grafisch bedrijf wat al meer dan 111 jaar innovatief is en graag haar klanten ontzorgd. Uw drukwerk maken wij met veel aandacht voor kwaliteit op onze (digitale) drukpersen en afwerkingsapparatuur. Van kleine oplages tot hele grote, van ontwerp/opmaak tot drukken tot afwerking. Maar voor welk type drukwerk kunt u bij ons terecht? Natuurlijk voor uw huisstijldrukwerk, leaflets, mailingen en brochures. Daarnaast proberen wij ons te onderscheiden door specialistischer drukwerk te produceren als (kunst)boeken, watermerk in papier (www.markware.nl), maar ook verpakkingen, al dan niet voorzien van blisterlak. Zo hebben wij een kartonnen wijnverpakking ontwikkeld voor één of twee flessen, eenvoudig op te maken via www.wijnenverpakking.nl en daardoor te voorzien van uw eigen logo. Ook zijn wij in het bezit van een vlakstans- en vouwplakmachine voor het stansen en vouwplakken van diverse formaten doosjes en sleeves.

Wij stansen op een:

DEKO 79 st, minimaal formaat 32 x 45 cm, maximaal formaat 60 x 79 cm.
Maximale materiaaldikte 3 mm, voor papier en karton. Geschikt om te stansen, rillen en prägen. Tevens voorzien van een uitbreekunit voor eenvoudig verwijderen van waste.

Uw verpakkingen drukken wij op onze:

Heidelberg Speedmaster CD 74-5-LXC, 5 kleuren + lak , maximaal formaat 53 x 74 cm, maximale materiaaldikte 0,8 mm. Mogelijke te verwerken materiaal typen: papier en kunststof, voorzien van IR-droging.

Leave a Comment